skip to Main Content

Хто і як дивиться «ПТРК»?

Результати соціологічного дослідження

«Курс на краще телебачення» — ці слова стали слоганом «ПТРК» у 2016 році, коли місцевий канал почав свою трансформацію. Особливість телеканалу — це щоденне виробництво локальних новин — актуальних репортажів, історій про місцевих героїв, хід реформ, громадську активність. 

Згідно  з дослідженням компанії «Factum Group Ukraine», у 2019 році за рівнем телеперегляду ПТРК увійшла до топ-12 серед національних каналів, а серед регіональних — «ПТРК» є лідером, і має частку 73%.

Дані соціологічного індустріального дослідження регіональних телеканалів «Локал ТБ» свідчать, що «ПТРК» входить у ТОП-15 найбільш популярних телеканалів для мешканців Павлограда, конкуруючи з великими національними мовниками.

Наш глядач — це люди віком від 34 років зі спеціальною або вищою освітою та середнім доходом.

У соціальних мережах сторінки «ПТРК» охоплюють близько 17 тис. підписників і є найпопулярнішими у регіоні Західний Донбас.

Журналісти ПТРК оперативно розповідають про події в місті та в регіоні – всі новини глядач отримує з перших вуст.

Невеликий і молодий колектив ПТРК  (середній вік співробітників – 30 років) готує не лише щоденні випуски новин, але і інші проекти: «Люди», «Путівник», «Без коментарів», «Культурний простір», «Четвер LIVE». З 2018 року вперше в історії ПТРК розпочалося проведення бездротових трансляцій з місця подій. Для отримання більш якісного і яскравого зоображення, ПТРК перейшла на мовлення в HD-форматі.

Процес оновлення каналу продовжується.

This Post Has 0 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top
Search