skip to Main Content

ПТРК 30 років в ефірі

Впродовж останніх 30-ти років багато жителів нашого регіону починають свій вечір з перегляду новин ПТРК. І можливо ніхто не замислюєтесь над тим, що саме ви є головними героями наших новин. У кожного з нас свої вподобання, мрії та погляди на життя. Але всі ці роки ми поруч і працюємо для вас

За цей час телебачення виховало не одне покоління павлоградців.

Ще дітьми ми збирались біля блакитних екранів в очікуванні телевізійного дива. Найменші чекали мультфільмів. І тільки по «павлоградському» можна було побачити, як Том ганяє Джері. Ми вивчили на пам’ять усі пісні з музичних вітань.І поки домогосподарки чекали на «Просто Марію», по центральному телебаченню, павлоградські дівчата завмирали при появі на екрані «Марімар». І майже кожен бажав потрапити на екран ПТЦ (Павлоградського телецентру) та стати героєм сюжету. Наприкінці 90-х павлоградське телебачення зазнало змін.

МИНУЛИ РОКИ

Згодом технології стали розвиватися дуже стрімко. І ось Павлоградська телерадіокомпанія вже мовить у цифрі.
За короткий час креативна команда на чолі з молодим директором взялась за створення нового формату телеканалу. Почали із візуальних змін. Створили нову емблему, логотип, сайт. Обрали фіолетовий колір для логотипу каналу. Саме завдяки цим яскравим елементам павлоградці впізнають нас у місті. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб наші новини побачив кожен (фейсбук). Ми поруч у моменти радості (роддом) та моменти тривоги.
У часи пандемії ми були на пульсі подій зі своїм глядачем. Разом з надзвичайними службами рятуємо, розповідаємо, попереджаємо
Даруємо посмішки (машини ролик днепровская), або випробовуємо нищівнУ силу зброї, Щодня розповідаємо про звичайних людей з надзвичайно великим серцем.

ВЖЕ 30 РОКІВ нашими головними героями є павлоградці та мешканці регіону – сильні, сміливі, добрі та закохані у життя.

 

 

This Post Has 0 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top
Search