skip to Main Content

«Павлоградська телерадіокомпанія» завершила зйомки шоу «ДАВАЙТЕ ПЕРЕВІРИМО»: про що цей проєкт

Чи вміють українці відрізняти правдиві новини від фекових? Треба допомогти людям бути більш медіаграмотними.

Таку мету поставила собі «Павлоградська телерадіокомпанія» і стала учасницею проєкту «Національної асоціації медіа». У ньому колектив «ПТРК» відзняв 10 випусків інформаційно-розважального шоу «Давайте перевіримо». У ньому павлоградці аналізували новини, намагалися відрізнити правду від фейків і обґрунтовували свої відповіді.

Щотижня глядачі визначали, чи є новина фейковою у телеграм-каналі та студії ПТРК. У голосуваннях взяли участь понад 38 тис. користувачів інтернету. Загалом вийшло 10 випусків проєкту, в яких розглянули 50 новин.

Випуски у діджитал отримали майже 90 тис. переглядів.

«Правильно сказано, що не варто читати лише заголовки, а бажано читати новину повністю! І читати уважно. Якщо після цього виникають сумніви, то бажано ретельно перевірити, звідки ця новина виплила! Дякуємо за вашу просвітницьку роботу!», — каже Євген, один з учасників проєкту.

Цінно, що він та інші герої проєкту отримали свій перший досвід зйомок на ТБ, побували у студії та познайомилися з роботою муніципального телеканалу.

«Добрий досвід для всієї команди… Ми ускладнили собі завдання та допрацювали формат проєкту. Тішимося, що наша аудиторія взяла активну учать у реалізації кожного епізоду шоу. Зважаючи на терміни та бюджет проєкту, маємо непоганий результат. Дякую «НАМ», експертам «ІРРП» та всім причетним!», — коментує директор КП «ПТРК», продюсер проєкту Руслан Керімов.

This Post Has 0 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top
Search