skip to Main Content

Прямі ефіри «Павлоградської телерадіокомпанії» у соцмережі охопили 20 тисяч користувачів

Прямі ефіри Павлоградської телерадіокомпанії у соцмережах за добу охопили близько 20 тисяч. Телеканал продовжує утримувати лідерство серед регіональних ЗМІ, що показало дослідження компанії Factum Group Ukraine.

Відео з відкриття Дня міста (історична екскурсія, шоу барабанщиць та ін.) охопило 8,7 тис. осіб. Непогані результати продемонстрував і вечірній концерт – 12 тис. глядачів. І це не враховуючи того, що тисячі людей дивилися ці ефіри не тільки через Facebook, а й по телевізору.
Але найпопулярнішим відео стали не концерти, а заборона «поборів» у школах та садках. Сюжет про це охопив 47 тис. користувачів (!). Його репостили понад тисячу разів.

За тиждень на Facebook-сторінку підписалося 246 осіб. Таким чином, у сторінки «ПТРК – Павлоградська телерадіокомпанія» вже більше 6 тисяч фоловерів.

Цікава статистика: 76% користувачів – жінки. Вони залучаються (ставлять лайки, роблять репости). Згідно з дослідженням Factum Group Ukraine, проведеним у 2019 році, «усереднений» глядач «ПТРК» – це жінка у віці від 34 років з спеціальною або вищою освітою і середнім доходом.

За рівнем телеперегляду в Павлограді канал «ПТРК» увійшов у топ-12 серед національних каналів, а серед регіональних є лідером, і має частку 73%.

This Post Has 0 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top
Search