skip to Main Content

На свята «ПТРК» подарувала глядачам 12 годин прямих ефірів!

9 стрімів і прямих ефірів за 5 днів — з таким результатом завершилися святкові дні для Павлоградської телерадіокомпанії. Вперше в її історії велася бездротова трансляція не лише з центру міста, але й із стадіону «Шахтар», віддаленого від нашого офісу не менш ніж на півтора кілометра.

У проведенні трансляцій щодня були задіяні 8 фахівців, хоча потрібно, як мінімум, вдвічі більше, тож працювали на межі своїх можливостей і втома відчувалася як моральна, так і фізична. Але, те, що змушувало нас рухатися вперед, — це наш глядач, який чекав на прямі ефіри.

В ці дні довелося задіяти всю можливу техніку, а деяку — терміново шукати.

Доки глядачі відпочивали на концерті, оператори «ПТРК» проводили по 8 годин за камерами, а ще працювали монтажниками-висотниками, прокладали кабелі, переносили техніку та виконували іншу роботу тих спеціалістів, яких у штаті «ПТРК» просто немає.

Сьогодні вже можна підбити підсумки прямих трансляцій і назвати кілька цифр. Так, публікації «ПТРК» у Facebook на минулому тижні охопили рекордну кількість глядачів – 51 тисячу, незважаючи на те, що у цей час національний телеканал транслював концерт «Океану Ельзи». Павлоградський концерт у соціальній мережі подивилися більше 19 тисяч людей, загальна тривалість переглядів — більше 20 тисяч хвилин, трансляція викликала понад тисячу коментарів, реакцій та репостів.

This Post Has 0 Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back To Top
Search